Jdi na obsah Jdi na menu
 


Misantrop

http://www.misantrop.estranky.cz

Misantrop je velice zajímavý (ne)člověk. Čtení jeho knih není pro slabší povahy, neboť je Misantrop vcelku radikální ve svém postoji k lidem a ke všemu, co se lidí týká. Jde o velmi inteligentního muže, který má svoji představu světa a více či méně si za ní jde v průběhu celého svého života. Nesnáší lidi kvůli jejich nadřazování nad přírodu a zvířata, nesnáší lidi kvůli tomu, jak přírodu ničí a zvířata týrají, kvůli jejich vrozené hlouposti, nelogickému chování a řešení blbostí. Nesouhlasí se systémem, který zde je, a nebojí se to dát najevo. Je nekompromisní, ironický, sarkastický, vtipný a moudrý, pokud umíte číst mezi řádky. 

Na svých stránkách má po levé straně také doporučené odkazy, kde najdete i jiné jeho stránky, které se týkají konkrétních témat, například Misantropova čítárna je velice zajímavá - dá vám spoustu tipů na kvalitní knihy, které sám přečetl a připadaly mu zajímavé. Jednotlivé kategorie na jeho webu jsou jeho jednotlivé knihy. Četba je to poučná a obohacující. 

Samozřejmě nesouhlasíme se vším, co Misantrop ve svých myšlenkách uvádí, ale více se shodneme než neshodneme. Jsme rádi, že jsme tyto stránky (již před lety) objevili a můžeme se podělit o toto vcelku kvalitní čtivo s vámi. 

http://www.misantrop.estranky.cz

snimek-obrazovky--5-.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář