Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pochody hrdosti úchylů

27. 8. 2019

duha.jpg Pochody hrdosti komunity LGBT jsou vskutku nevšední záležitostí - nebo už se blíží všednosti? 

Proč mají gayové, lesby a jim podobní potřebu takto strašit ve městech? Chtějí, aby je většinová heterosexuální společnost brala jako sobě rovné. Ale jde to, když se chovají takovým způsobem? Viděli jste někdy pochod heterosexuálních lidí, kteří by byli takto nastrojení? I ten nejotevřenější a nejmodernější člověk si řekne, že toto je zvrhlé, úchylné a vulgární. A proto se nemohou homosexuálové divit, že je lidé berou jako obtížné a neslušné. 

V dnešní době nejsou tyto sexuální menšiny nijak utlačované. Ale oni si stejně najdou důvod, proč většinovou společnost kritizovat. Všechno začalo tím, že homosexuálové chtěli vlastní obdobu manželství - registrované partnerství. Nic víc, jen toto, slibujeme. Systém jim ustoupil a tento zákonný svazek umožnil. Ale neuběhlo ani pár měsíců, a už se jim přestalo líbit, že mají registrované partnerství a ne manželství. A začalo jim vadit, že nemohou adoptovat děti. A tak to pokračuje dál. Když menšiny jako například pedofilové viděli, jak to homosexuálům prochází a jak jim systém ustupuje, začali se účastnit jejich pochodů hrdosti také. Je normální být homosexuál, je normální být pedofil. Nekrofilové, zoofilové a jim podobní již brzy ve vašich městech.

Jejich pochody jsou pochody hrdosti. Jsou hrdí na to, jak jsou zvrhlí? Ano, ale to není jediné. Jejich pochody jsou plivanec do tváře slušné, heterosexuální společnosti. Tím, jak se promenádují polonazí a úchylně oblečení ve městech, ukazují slušným lidem, že mají nad nimi navrch. Protože co si vyřvou, to mají. Pseudohumanistická doba je čím dál tím hlubší a nelogičtější. Tito lidé se svými pochody mají podporu sluníčkářských politiků a sluníčkářských lidí. 

Lidé, kteří jsou pohoršeni těmito úchyly, jsou označování jako prudérní, staromódní, homofobní, nacističtí, fašističtí, komunističtí, ono je jedno, jaký název tomu kdo dá, protože všechno má být jen ponižování slušného člověka. Posloucháme přednášky o tom, jak žijeme ve svobodné zemi a jak máme být tolerantní k těmto lidem, kteří mají také právo na šťastný život. Posloucháme urážky, snášíme plivance a facky. Ale kdo z nás říká, že nemají právo na šťastný život? Většině slušných lidí je jedno, co kdo s kým dělá v ložnici, kdo s kým žije, kdo s kým chodí za ruku po ulici. Nikomu neupírají právo na volbu partnera ani na lásku či štěstí. Ale podle zdravého rozumu a logického uvažování slušný člověk nesouhlasí s tím, aby se konaly takovéto úchylné a perverzní pochody v ulicích našich měst, stejně tak slušní lidé nesouhlasí s tím, aby homosexuálové měli možnost uzavřít manželství - ne proto, že by byli prudérní, ale už jen z principu, neboť když ustoupí systém o jeden krok, homosexuálové ho ženou o další tři metry dál, vymýšlejí si stále nové požadavky a ohání se diskriminací a homofobií. 

I my známe několik homosexuálních lidí. Vesměs jde o lidi, kteří jsou sami znechuceni těmito pochody hrdosti, neboť hází špatné světlo i na ty rozumné homosexuály. Protože když se řekne homosexuál, většina lidí si vybaví strašidlo na fotce, která je vložena do tohoto článku. Být homosexuál totiž neznamená primárně být egocentrický, vulgární úchyl. 

Žijeme v tak moc svobodné zemi, kde nemáme právo naplno říci, že se nám tyto úchylné buzny nelíbí. Řekněte to - a připravte se minimálně na smršť nadávek a urážek ze strany jak těchto úchylů, tak jejich nohsledů. K tomu se samozřejmě přidají různé blokace na internetu a šikana od systému. 

Pedofilové na těchto pochodech jsou kapitola sama o sobě. Jestli to takhle půjde dál (a že půjde!), zavede se zde něco podobného, jako je v muslimských zemích - tedy že si dospělý muž může vzít za ženu například devítiletou holčičku. Lidi, to jste fakt tak netolerantní? Být pedofil není úchylka, být pedofil znamená milovat děti. Pedofil by přeci nikdy dítěti neublížil! Opakujte si tyto věty jako mantry, protože to je jediný správný názor, který můžete mít. A nebuďte konzervy. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář